Novosti

 

 

24. ožujka 2018

U organizaciji Karlovačke županije, Udruge žena liječenih od bolesti dojke Europa Donna „ Agatha „ Karlovac i Doma zdravlja Ogulin 24. ožujka 2018. održala se akcija Dan narcisa posvecen oboljelima od raka dojke.

Pod motom Cvijetom narcisa protiv raka dojke daje se podrška oboljelim ženama od raka dojke i podsjeca sve žene na važnost redovitih preventivnih pregleda u svrhu ranog otkrivanja bolesti.

Svojom posjetom i kupnjom narcisa ovu akciju podržali su i gradonacelnik Ogulina Dalibor Domitrovic, zamjenica gradonacelnika Ivana Salopek Šumonja i saborski zastupnik Tomislav Lipošcak.

 

 

22. ožujka 2016

19. ožujka 2016. godine u Ogulinu je u organizaciji Savjeta za zdravlje Karlovačke županije, Udruge žena liječenih od bolesti dojke Europa Donna "Agatha" Karlovac i Doma zdravlja Ogulin obilježen Dan narcisa.

Obilježen Dan narcisa >>

 

 

23. rujna 2015

U Ogulinu se i ove godine obilježio Svjetski dan srca. Zdravstveni radnici su 23. rujna 2015. kod "Golubice" mjerili krvni tlak i šećer u krvi, te davali savjete o prehrani i zdravom načinu života.

provedena je akcija Svjetski dan srca >>

18. rujna 2014.
Obavijest pacijenticama ginekološke ordinacije Doma zdravlja Ogulin.
1. listopada 2014. godine ginekološka ambulanta Doma zdravlja Ogulin koja je trenutno smještena u Općoj bolnici Ogulin seli u novouređene prostorije na adresu B. Frankopana 14 (1.kat lijevo). >>

 

13. kolovoza 2014.
Ordinacija medicine rada i športa započela je s radom 18.8.2014. >>

 

17. listopada 2013

Dom zdravlja Ogulin

opremio vozni park s dva nova vozila >>

 

2. listopada 2013

I u našem gradu

provedena je akcija Svjetski dan srca >>

 

Izvješće o radu Savjeta za zdravlja u 2012. godini >>

 

Izvješće o radu Savjeta za zdravlja u 2011. godini >>

Djelatnost hitne medicine

Od 1. prosinca 2011. godine hitna medicina izdvojena je iz djelatnosti Doma zdravlja Ogulin te se ista obavlja od strane novoosnovanog Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije. Umjesto dosadašnje dežurne ekipe hitne pomoći smještene u dvorištu Dom zdravlja Ogulin , od 23. siječnja 2012. godine započeo je s radom Tim 1 hitne medicine Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, i to u prostoru Opće bolnice Ogulin. Dežurstvo hitne medicine na punktu Josipdol i dalje ostaje i obavlja se na dosadašnji način, također u sklopu Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije.

Svima onima kojima je potrebna hitna pomoć istu mogu zatražiti putem brojeva 112 i 194.

 

 

Naslovnica | Kontakt | O nama | Novosti | Galerija

© Izrada web-stranica: InfoStudio.hr